رشته :مهندسی فناوری اطلاعات(گرایش مدیریت سیستم های اطلاعاتی)
موضوع:
شناسایی و رتبه بندی عواملبحرانی موفقیت پیاده سازی سیستمهای برنامهریزی منابع سازمان با استفاده از تکنیکهای تصمیمگیری چندمعیاره فازیمطالعه موردی شرکت پلیمر آریاساسول
ا اساتید راهنما: دکتر بابک شیرازی، دکتر جواد رضائیان
استاد مشاور: پروفسور ایرج مهدوی
تابستان 1392
برای رعایت حریم خصوصی نام نگارنده پایان نامه درج نمی شود
(در فایل دانلودی نام نویسنده موجود است)
تکه هایی از متن پایان نامه به عنوان نمونه :
(ممکن است هنگام انتقال از فایل اصلی به داخل سایت بعضی متون به هم بریزد یا بعضی نمادها و اشکال درج نشود ولی در فایل دانلودی همه چیز مرتب و کامل است)
چکیده
در سالهای اخیر با توجه به پیادهسازی نمونههای موفق و ناموفق از پروژههای سیستمهای برنامهریزی منابع سازمان در شرکتهای پتروشیمی ایرانی، مسأله شناخت عوامل موفقیت این پروژهها مورد توجه قرار گرفته است. در پژوهش حاضر با ارائه مدلی جامع از کلیه معیارها و شاخصهای موفقیت پیادهسازی سیستمهای برنامهریزی سازمان از بعد استراتژیک-عملیاتی و فنی- انسانی و لحاظ روابط ارجحیت و علی و معلولی بین آنها، اقدام به رتبهبندی نهایی شاخصهای موفقیت پیادهسازی سیستمهای برنامهریزی منابع سازمان در شرکت پلیمر آریاساسول نمودهایم. بدین منظور در گام نخست به شناسایی و غربال شاخصها از دیدگاه خبرگان حوزه برنامهریزی منابع سازمان در شرکت پلیمر آریاساسول با استفاده از تکنیک دلفی فازی پرداختهایم. در گام بعدی الگوی روابط ارجحیت متغیرها و روابط علّی و معلولی میان متغیرهای اصلی با استفاده از تکنیک دیمتل فازی بررسی شده است. در نهایت اولویتبندی نهایی شاخصهای موفقیت پیادهسازی سیستم برنامهریزی منابع سازمان با لحاظ نتایج گامهای اولیه و با استفاده از فرآیند تحلیل شبکه فازی صورت گرفته است. نتایج نشان میدهد که وجود چشمانداز، اهداف روشن، طرح و مدل کسبوکار در سازمان، آموزش فرآیندهای جدید، عملکرد و نحوه بکارگیری سیستم ERP به اعضای سازمان، حداقل سفارشیسازی سیستم ERP، تیم پروژه مرکب از کارشناسان فرآیندهای کسبوکار، کارشناسان فناوری اطلاعات، فروشنده ERP و مشاوران، حمایت و تعهد مدیریت سازمان در تخصیص منابع به پروژه، تعریف چشمانداز، ماموریت، اهداف و محدوده پروژه ERP، وضعیت سیستمهای موجود کسب و کار و فناوری اطلاعات سازمان و انتخاب دقیق و سیستماتیک بسته نرمافزاری ERP از بالاترین اولویت برخوردارند.
بخش صنعت نفت و گاز و پتروشیمی کشور به عنوان بخشی که بالاترین نرخ مشارکت را در تحقق رشد تولید و صادرات را داشته و نیز بیشترین سهم در نرخ رشد اقتصادی را بر عهده خواهد داشت، کانون مهمی برای توجه و برنامهریزی در برنامه های توسعه ای، تلقی میشود. گستره فعالیت بنگاههای مرتبط با صنعت ذکر شده در پهنه سرزمین، درهمتنیدگی فعالیتهای این حوزه با فعالیتهای بازرگانی و اقتصاد مناطق، سهم فزاینده و مسلم در صادرات کشور، نقش کلیدی در بخش اشتغالزایی برای جمعیت جویای کار بطور اعم و همچنین دانشآموختگان دانشگاهی بطور اخص و دهها عامل مهم دیگر، موید نقش کلیدی صنعت نفت و صنایع وابسته به آن می باشد.